Informatiile de pe acest site sunt constant actualizate si produse noi sunt incarcate in fiecare zi.

Reduceri! Bait-Tech Big Carp Method Mix Poloni 2kg Mareste

Bait-Tech Big Carp Method Mix Poloni 2kg

2501483

Bait-Tech

Stoc magazin limitat

31,00 lei cu TVA

Informatii

Big Carp Method Mix Poloni este o nada pentru pescuit de o calitate exceptionala ce are o granulatie fina, foarte usor de umectat, preparat si de folosit.

Este excelenta atat pentru pescuitul la feeder folosind cosulete naditoare cat si pentru cei care sunt adeptii unui pescuit la method feeder urmarind capturi capitale de crap. 

Compozitia acestei nade este unica, expertii in nade pentru pescuit de la Bait-Tech reusind sa creeze o sursa de hrana echilibrata , plina de atractanti, stimulatori de gust si apetit precum si un mix din 8 mirodenii ce ii confera sortimentului Poloni unicitate si eficienta foarte mare.

Aceasta nada poate fi folosita la orice specie de peste si din testele noastre s-au obtinut rezultate foarte bune la Crap pe balta dar si la Platica pe Dunare. Poate fi combinata exceptional de bine cu Bait Tech Mighty Meat pentru realizarea unui vad complex, iar daca se va opta pentru folosirea carnii ca si momeala de carlig, se poate  face si o mai buna selectie a specimenelor mari.

- Calitate exceptionala

- Mix de 8 condimente ce ii dau o aroma si gust inconfundabile si unice

- Foarte usor de umectat si folosit

- Excelente atat pentru cosulet cat si pentru method feeder

- Indicata pentru ciprinide mari : Crap, Platica si Mreana

- Timp de desfacere  odata ajunsa in apa : mediu spre rapid

- Cantitate: 2kg