Informatiile de pe acest site sunt constant actualizate si produse noi sunt incarcate in fiecare zi.

Reduceri! PRO NATURAL Mareste

PRO NATURAL

2501418

Bait-Tech

25,00 lei cu TVA

Informatii

Bait-Tech Pro-Natural este o nada cu adevarat exceptionala, realizata din 100% ingrediente naturale, alese special pentru apelarea oricarei specii de peste pasnic.

Intr-o perioada a pescuitului dominata de nadele pe baza de Fishmeal, Pro Natural vine ca o gura de oxigen pentru pescarii care iubesc provocarea partidelor desfasurate pe ape salbatice, fie ca vorbim de rauri sau lacuri.

Aceasta a fost special realizata pentru a apela specii precum caras, platica, lin, babusca, rosioara si clean si suntem siguri ca va deveni nada Nr. 1 nu doar in situatiile descrise mai sus ci mai ales atunci cand vizitam o locatie noua despre care nu avem prea multe informatii in ceea ce priveste preferinta pestilor sau tipuri de nada care dau randament.

Avand la baza ingrediente precum melasa, canepa si cocos precum si o multitudinede cereale fin macinate, Pro Natural si-a demonstrat pe deplin utilitatea si eficacitatea pe orice tip de ape. Nu degeaba a fost aleasa "Cea mai buna inovatie in pescuit" si "Produsul Anului" de catre cititorii prestigioasei publicatii engleze - Matchfishing Magazine. 

- Calitate Suprema

- Ideala pentru ape salbatice fie ca sunt rauri sau lacuri

- Extrem de eficienta atunci cand cautam sa prindem Caras, Platica sau Babusca

- Contine cantitati mari de Canepa, Melasa si Cocos

- Granulatie mica

- Culoare: Brun

- Cantitate: 1.5kg