Informatiile de pe acest site sunt constant actualizate si produse noi sunt incarcate in fiecare zi.

SUPORT LATERAL NUFISH CU PARAVAN

NFX16

NuFish

Stoc magazin suficient

450,00 lei cu TVA

Informatii

SUPORT LATERAL NUFISH CU PARAVAN

Nufish Hooded Tray este un nou produs exceptional de bine gandit al englezilor de la Nufish si merge in linie cu gama lor de accesorii pentru scaune si lazi de competitie ce imbina perfect utilul si calitatea constructiei.

Nufish Hooded Tray este in esenta aceeasi tava super generoasa, Lite Side Tray cu dimeniunile de 60 x 40 cm , foarte usoara si robusta, la care s-a adaugat un paravan ce va tine loc de umbrela . In felul acesta, nu va trebui sa caram accesorii in plus in zilele insorite pentru a ne tine nadele si momelile la umbra, in cele mai bune conditii si nici pentru zilele ploioase intrucat materialul paravanului este rezistent la apa. 

Nufish Hooded Tray are marginile paravanului perforate pentru o buna ventilatie in zilele toride si impreuna cu masa ce este si ea perforata, se evita efectul de sera de sub paravan.

Nufish Hooded Tray este asadar tava laterala perfecta pentru scaune de pescuit la feeder . Usoara, robusta, compacta si mai ales : utila ! 

Nufish Hooded Tray este perfect compatibila cu scaunul pentru pescuit la feeder Nufish Restabox 2020 , se va monta corect si stabil pe ambele picioare laterale ale scaunului ! 

- Calitate exceptionala

- Paravan rezistenta la apa

- Usoara si compacta, ocupa minim de spatiu in magajerie

- Poate fi transportata in husa de juvelnic

- Lateralul paravanului este perforat, se evita efectul de sera

- Mentine nada si momelile de pescuit in cele mai bune conditii

- Paravn asigurat cu nituri direct in cadrul tavii

- Dimensiuni : 60 x 40 cm 

- Inaltime : 3cm

- Compatibila cu picioare de la 19mm patrat pana la 36mm rotund