Informatiile de pe acest site sunt constant actualizate si produse noi sunt incarcate in fiecare zi.

WAFTERS ESENTIAL CORN CLASIC DUMBLE*MIX3

Trakko

Stoc magazin suficient

14,20 lei cu TVA

  • Wafters / Clasic Corn / 6+8mm dumble
  • Wafters / Clasic Corn / 8+10mm dumble

Informatii

WAFTERS ESENTIAL CORN CLASIC DUMBLE*MIX3

Pe măsură ce pescuitul la crap continuă să se maturizeze, recunoaștem nevoia de momeli de carlig de dimensiuni diferite și o varietate largă de opțiuni de prezentare(culori,arome,forme). Oferind pescarului posibilitatea de a schimba cu ușurință momelile folosind metode simple de atașare cum ar fi benzi de momeală, montura fir de par sau sting bait, capturarea mai multor pesti și câștigarea mai multor concursuri nu a fost niciodată mai ușoară! 

Functioneaza mereu in situatii dificile cand pestii sunt apatici sau speriosi in situatii de pescuit excesiv. Datorita culorii hi-viz fluo sunt eficace si pe ape tulburi sau cu vegetatie excesiva de fund. Avand o flotabilitate redusa, echilibreaza excelent carligele specifice pescuitului la feeder.

Ingredientele folosite in fabricarea waters-urilor sunt premium, fiind pus un accent deosebit pe gasirea echilibrului perfect intre mixuri, arome si fainurile care se regasesc in compozitie. Foarte mare atentie a fost pus pe factorul visual, pe langa cel olfactiv, mixurile folosite fiind in culori fluorescente de vizibilitate maxima. Combinatiile de arome sunt dulci si fructate, iar textura foarte fina a compozitiei, permite taierea si folosirea lor in diametre mai mici, in functie de situatii.

Disponibil în: 6-8mm / 8-10mm - Wafters

*Critic Echilibrate

*Atractie rapida

*Culorile fluorescente hi-viz 

*Aroma unica Porumb clasic dulce 

*Culoari fluo mixte: galben / orange / roz

*Indulcite    

*Flotabilitate de lunga durata

*Calitate premium

*Aprox 20gr netto