Informatiile de pe acest site sunt constant actualizate si produse noi sunt incarcate in fiecare zi.

SPECIAL G RED Mareste

SPECIAL G RED

5035305709414

Bait-Tech

Stoc magazin suficient

32,00 lei cu TVA

Informatii

SPECIAL G RED

A fost doar o chestiune de timp pana cand s-a completat gama de momeli Special G si cu aceasta noua culoare, dealtfel foarte apreciata in randul pescarilor experimentati. Acest amestec vibrant care stimuleaza crapii sa se hraneasca mai ales in lunile mai calde, poate fi folosit in mai multe situatii, atat in combinatii cu alte momeli cat si simplu, pentru un efect nimicitor.

Multi pescari de crap amesteca semnintele, peletele si  spartura de boilies,  pentru spod cu praf de Special G, astfel incat atractia sa fie imediata si de lunga durata.

O alta caracteristica importanta a nazii Special G Red este ca se poate folosi si ca pasta, avand un efect atractiv caruia nici un peste nu-i poate rezista.

Gama Special G este deja super cunoscuta de cativa ani fiind prima alegere pentru multi pescari atunci cand vine vorba despre alegerea unei momeli premium din faina de peste. Inca este cea mai populara momela pe baza de faina de peste disponibila iar motivul este simplu: GPS90, pe care toate cele patru sortimente Special G il au din abundenta.

-Calitate Premium

-Usor de umectat si amestecat.

-Formeaza o pasta perfecta.

-Arome irezistibile de faina de peste.

-Atractivitate maxima pentru pesti de talie mare.

-Contine GPS90 – faina super-solubila din peste

- Granulatie fina, efect de nor

-Culoare rosie

-1kg