Informatiile de pe acest site sunt constant actualizate si produse noi sunt incarcate in fiecare zi.

NADA XP 3000 CAVEDANI BARBI* kg.3

060-05-500

Trabucco

Stoc magazin suficient

44,88 lei cu TVA

Informatii

NADA  XP 3000 CAVEDANI BARBI* kg.3

Una din cele mai apreciate nade cand este vorba despre pescuitul pe rauri al mrenelor si al clenilor mari, avand componente testate in foarte multe competitii . Mai exact firma Trabucco produce nazi din 1986 dupa o experienta bogata a campionului mondial Roberto Trabucco, experienta la care au contribuit toti componentii echipei foarte multi dintre ei ajunsi si ei campioni mondiali.

Componentele si ingredientele folosite au fost atent selectate pentru o mecanica buna si o hranire bogata in amestecuri atractive care sa stationeze pe fundul apei fara a fi spalata rapid si transportata in aval.

Aceasta nada este recomandata la pescuitul pe rauri mari, fluvii si canale, cu amestec special de parmezan, iar in amestec cu pamant specific acestui pescuit si momeli vii, reuseste sa aduca si sa tina pe vadul nadit exemplare notabile, constant, in momente cand nici o alta nada nu pare sa functioneze.

Modul de preparare este unul usor la indemana oricarui pescar fara prea multa experienta.

Se umecteaza nada in mod omogen si uniform.Se lasa cateva minute dupa care se repeta operatiunea pana reusim sa obtinem consistenta dorita. Se pot face bulgari de marimea unei portocale in cazul ca pescuim cu bologneza, iar in cazul feeder-ului se nadeste cu, cosuletul.Se poate adauga momeala vie cum ar fi viermii, daca ii utilizam si in carlig, intr-o cantitate de 300g per kilogram.

Culoare rosie.

Cantitate 3kg