Informatiile de pe acest site sunt constant actualizate si produse noi sunt incarcate in fiecare zi.

NADA GNT MATCH EXPERT

Trabucco

Noua Linie Match Expert ,fructul experientei nationale si internationale ,vine intr-o noua reteta pt competitii ,necesara pt a oferi pestilor un stimul diferit , si o noua atractie pe care sa nu o asocieze cu pericolul.Calitate fara comparatie si ingrediente de inalta calitate si atractie .100% castigatoare si eficienta.

Mai multe detalii

Stoc magazin suficient

15,50 lei cu TVA

 • 1kg / crap / rosie / punga
 • 1kg / platica / punga
 • 1kg / platica / neagra / punga
 • 1kg / platica mare / punga
 • 1kg / platica mare / neagra / punga
 • 1kg / crap plus / punga
 • 1kg / crap plus / neagra / punga
 • 1kg / crap gold / punga
 • 1kg / canal match / punga
 • 1kg / special rau / punga
 • 1kg / mix rau clean,scobar / punga
 • 1kg / oblete competitie / punga
 • 1kg / super mix carpa / punga

Informatii

*NADA GNT MATCH EXPERT* CARPA RED PRO*1kg-Nada de competitie de culoare rosie ,granulatie specifica pt crap si caras mare ,testata pe o perioada de 2 ani , iar din acest an disponibila si pe piata din Romania. Rezultate exceptionale in ape tulburi , capabila sa transporte pelete seminte pe substrat datorita compozitie legante . 

*NADA GNT MATCH EXPERT* BREME COMPETITION * 1Kg-Nada de competitie special recomandata la pescuitul platicii ,in situatii de concurs cand pestele este foarte suspicios.Datorita compozitiei sale se poate utiliza si ca amestec cu  alte nazi GNT pentru un efect maxim .

*NADA GNT MATCH EXPERT* BREME COMPETITION  BLACK * 1Kg-Nada de competitie de culoare neagra ,special recomandata la pescuitul platicii ,in situatii de concurs cand pestele este foarte suspicios.Datorita compozitiei sale se poate utiliza si ca amestec cu  alte nazi GNT pentru un efect maxim .

*NADA GNT MATCH EXPERT* BIG BREME * 1Kg-Special platica mare 

*NADA GNT MATCH EXPERT* BIG BREME BLACK * 1Kg-Nada de culoare neagra si granulatie speciala pt platica de talie mare .

*NADA GNT MATCH EXPERT* CARPA PLUS * 1Kg-Nada de crap ,granulatie specifica pt crap si caras mare ,testata pe o perioada de 2 ani , iar din acest an disponibila si pe piata din Romania. Rezultate exceptionale la crap si caras mare  , capabila sa transporte pelete seminte pe substrat datorita compozitie legante . 

*NADA GNT MATCH EXPERT* CARPA PLUS BLACK * 1Kg-Nada de crap de  culoare inchisa  ,granulatie specifica pt crap si caras mare ,testata pe o perioada de 2 ani , iar din acest an disponibila si pe piata din Romania. Rezultate exceptionale la crap si caras mare  , capabila sa transporte pelete seminte pe substrat datorita compozitie legante . 

*NADA GNT MATCH EXPERT* CARPA GOLD * 1Kg-Nada de crap de  culoare galbena   ,granulatie specifica pt crap si caras mare ,testata pe o perioada de 2 ani , iar din acest an disponibila si pe piata din Romania. Rezultate exceptionale la crap si caras mare  , capabila sa transporte pelete seminte pe substrat datorita compozitie legante .

*NADA GNT MATCH EXPERT* CANAL MATCH * 1Kg-Nada speciala de match , cu o granulatie fina , excelenta la pescuitul intre ape ,in perioda de incalzire cand pesti stationeaza la suprafata.Se poate combina si cu nazi , cu putere mare de lipire pt a se pescui pe substrat la pesti speriosi.Excelenta si in zonele cu apa mica de pana la 1metru , cu rezultate exceptionale.

*NADA GNT MATCH EXPERT* SPECIAL FIUME * 1Kg-Nada total noua realizata dupa multi ani de experienta si teste ale echipei Trabucco Italia.Ideala pentru mreana,clean si scobar in apa curgatoare cu putere mare de legare.Cu parmezan .
*NADA GNT MATCH EXPERT* RIVER MIX CAVEDANO * 1Kg-Mixtura speciala pt pescuitul pe rau ,cu putere mare de legare , excelenta la scobar, mreana,clean .

*NADA GNT MATCH EXPERT* ALBORELLA MATCH *1kg_Nada de competitie , speciala pt pescuitul la oblete ,studiata in competitii nationale si internationale pt rezultate maxime .Contine ingrediente secrete testate de Campioni Mondiali de la Trabucco , care mentin in suspensie norul atractiv tipic pescuitului la oblete.

*NADA GNT SUPER MIX CARPA* 1kg- Nada super cunoscuta de pescari de stationar de culoare galbena cu multe componente secrete ale Campionului Mondial Roberto Trabucco, de granulatie medie-mare, capabila de a transporta seminte , pelete si viermi,pe substrat datorita ingredientelor cu putere mare de legare. Datorita componentelor sale care necesita o cantitate de apa superioara pentru umectare, este ideala pentru nadiarea cu prastia la distante mari unde vizam crapul de talie. Aceasta este o nada complecta care nu necesita imbunatatiri si poate fi folosita doar in amestec cu apa.